lördag 22 oktober 2011

Mörka kvällar.

Uppdatering sedan senast:
Signe har varit på 3 års kontroll och fick godkänt. Vikt 21,3 kg, längd 101,5 cm, det betyder att hon har växt över 5 cm sedan i maj och det märks bra. När vi var på kontroll så upptäckte vi att hon var alldeles rödflammig på ena armen, jag har sett det i ca 1 månads tid, det har kommit och gått men nu var det stort ända från armhålan ner till handleden. Misstanke: borrelia. Behandling: antibiotika i 14 dagar.

Jag har börjat med LCHF (diet) sedan jag hade ett mycket inspirerande samtal med en av mina nära vänner. Har kommit till en punkt där jag har insett att jag verkligen måste ta tag i min vikt. Så nu har jag fått tummen ur, och jag måste säga att det är bland det bästa jag har provat. Mitt sötsug har gått över, jag äter god mat och jag mår bra. Och till på det så går jag ner i vikt. Nästa projekt är att komma igång med motionen på allvar.

Vi räknar dagar tills vi ska resa till Kanarieöarna, om 2 veckor sitter vi i värmen, ska bli så galet skööönt!! Tycker att det är rätt så tråkigt att det är mörkt kl 19 på kvällen, och mörkare blir det.

Nu ska jag natta Signe.

Kram från oss.

Inga kommentarer: