tisdag 26 februari 2013

Vi saknar Teneriffa!

 Bamse var kramgo!

 Varm pool, mysigt.

 Favoritfarbror Jacke & Signe på uppdrag.

Signe skaffade nya vänner varje dag i barnpoolen.

Vi hade en underbart skön och solig vecka på Teneriffa. Fint (stort) hotell med god mat och mycket aktiviteter. Signe gick i Bamseklubb, vilket hon älskade. Själv försökte jag vila och sola så mycket som möjligt. Det var tråkigt att åka hem, men väl hemma kändes det bra iaf.
Jag har hunnit jobba en vecka nu och direkt känns det som att allt rullar på i samma spår som innan. Det enda positiva är väl att det börjar bli ljusare både på morgonen och kvällen. Jag vill ha sommar nu!

På lördag ska vi åka till Sverige och titta på en hund. Jonas och Signe är lyckliga över att jag äntligen har sagt ja till att skaffa hund. De har tjatat i över 1 år nu. Det är en svar Cocker spaniel kille som är 7 månader gammal, inte en valp alltså. Han säljs av uppfödare pga att han har ett bettfel och de får inte avla/ställa ut honom.

Annars så jobbar jag på med mitt hälsosamma liv, vill gå ner i vikt och bygga lite muskler. Tänk att det skulle ta 32 år innan jag insåg att man måste ta han om sin kropp. Det går sakta men säkert åt rätt håll, har många delmål och givetvis ett stort mål. Att vi skaffade ett hemmagym har varit skitbra, inga orsaker till att inte träna, det är bara att göra det.

Kram från oss!

Inga kommentarer: