måndag 13 maj 2013

Ja men hoho....

...vad det är mycket hela tiden. När man har hus och gård och unge och hund och gubbe så är det alltid något som ska göras. Full fart hela tiden. Det är väl lite mitt fel också, jag tycker om att ha projekt på gång, helst flera samtidigt. På bilderna ser mi mina senaste pyssel projekt. Ett lapptäcke som jag håller på och syr, snart färdigt. Och en virkad bebisfilt som har varit mitt nattprojekt på jobbet.
Till på det så har Signe fått sin lekstuga uppbyggd på gården så den är mitt stora målarprojekt just nu. Jag har snart insidan färdig och hon är ivrig att få börja leka där inne.
I övrigt så är Signe inne in nån trotsålder eller nått liknande just nu, hon är grinig och tjurig mest hela tiden, kan inte ta ett nej och grinar om hon inte får som hon vill. Hon kan tjata om något i flera timmar och göra saker som hon vet att hon inte får.Det hela började när Nelson kom till vår familj, så jag kan tänka mig att det har och göra med att hon inte får vår uppmärksamhet till 100% längre. Det är väl bara att stå ut, nån gång blir hon väl medgörlig igen.

Nelson har anpassat sig bra i vår familj, han är en lugn och fin familjehund. Han älskar att jaga bollar ute på gården, han gillar grisöron, han sover bredvid min säng, han tycker om att åka båt och han har hittat sina favoritställen här hemma i huset. Och vi älskar honom. Signe kallar honom för sin lillebror...

Nu ska jag titta på Biggest loser och få lite inspiration, det behövs just nu, både maten och träningen har kommit av sig lite. Måste ta nya tag, jag har ju kommit en bra bit på vägen, men har lång väg kvar tills jag är i mål. Men dit ska jag, förr eller senare.

Kram från mig!Inga kommentarer: