lördag 19 juli 2008

Semesterfirare.

Semestern har varit helt underbar, har haft mestadels fint väder och vi har verkligen bara slappnat av och njutit av ledigheten. Tyvärr så börjar den nu lida mot sitt slut. Ska nämligen tillbaka till jobbet om mindre än 1 vecka. Suck.
Har nyligen laddat över en massa bilder från kameran så nu ska jag dela med mig lite.

Här är en bild på min nya frisyr, tröttnade totalt på det långa håret. Ni får bedömma själva om det är bättre eller sämre... Jag är supernöjd iaf. Men det är flera personer som har påpekat att jag liknar mera på min mamma nu.

Den gamla frisyren, några timmar innan klippning.

Här är en bild på magen i v. 27.

Av mina alldeles för snälla föräldrar så fick vi den finska moderskapslådan som innehåller det mesta man kan behöva då man får en bebis. Den är helt fullproppad med kläder, blöjor och andra tillbehör. Vi hade en kväll då vi satt runt bordet och vi öppnade och tittade på alla små kläder. Känns lite konstigt det kommer en liten bebis snart som ska använda alla grejjerna. Jag har haft fram lådan flera gånger och tittat i den.

En fin sommarbild på min älskade och väldigt tålmodige make. Tack för att du står ut med alla hormonsvallningar som jag har. Love you.
Detta var ett litet axplock från min semester, kommer nog att lägga upp flera bilder senare. Om några dagar lämnar vi Åland och styr kosan hem till Storstaden, antar att vi har lite att pyssla med där hemma, har ju stått tomt i 3 veckor nu.
Kram.2 kommentarer:

Jenni sa...

Nu såg jag bilderna :) Du är skitfin i håret som sagt!! Jag blir mer o mer inspirerad att klippa mig kort igen.

Tack för idag, var så kul o träffas! Kram

Helen sa...

Jättefin e håret är du!!! och jättefin mage har du.. e såå mysigt o se dej med den stora magen.
Låter som ni haft en underbar semester!!

Massor med kramar!!!