onsdag 30 juli 2008

Tillbaka...

Sommarbild från Åland.


Tillbaka till arbetet efter semestern och det är tyngre och jobbigare för var dag som går. Jag får fler och fler krämpor hela tiden tycker jag. Men jag gör så gott det går och det som håller mig vid gott mod är att jag bara har 6 st arbetspass kvar innan ledigheten. Jag fick Havandeskapspenning beviljad from den 13 augusti, tjohoo!! Det blir som att jag får en till semester den här sommaren.

Jag har flera saker inplanerat som jag hoppas att jag orkar göra innan bebisen kommer. Dels så ska jag till Åland igen, men sen har jag hittat på en massa projekt här hemma, tex, städa garderober, sy saker till bebisen, rensa alla skåp i köket osv. Men vi får väl se vad jag orkar och hinner med.

Nu är jag i v. 30, bebisen är ca 1.4 kg och ca 35 cm lång. Och den busar runt mest hela tiden, speciellt på kvällarna när jag vill ligga lugnt på soffan, då är det ett himla liv där inne.

Sköt om er!

1 kommentar:

Hella sa...

oj! va lillen växer där inne.. spännande.. tänk.. nu är det inte länge kvar tills "den" kommer ut till er.. Jag har redan köpt några småpresenter åt bebben..
Här hemma går även vi i väntans tider.. Xina är beräknad o valp på fre, och hon är tjock som en fet.. så vi får väl se hur många som gömmer sig där inne.. Dolly fixk sina valpar i tisdags.. o denna gång gick det bra.. en tik och en hane fick hon.. jättefina små godingar.. hon är sååå stolt, med tanke på hur tokigt det gick med den förra kullen så va det skönt att det gick bra den här gången..

Hoppas du har det bra på jobbet.. förstår att du har din nedräkning på gång.. tänk.. snart ska du va ledig.. MAMMAledig.. verkligen spännande..

massor med kramar till er båda tre...*s*..