måndag 8 februari 2010

Semester - första dagarna

Hej alla!
Jag, Signe, tänkte bara lämna en liten rapport från semestern här på Grancan (som vi säger i resesvängen).


Först flög jag för första gången. 5 timmar och 40 minuter. Gnällde ett par gånger, men mestadelen av tiden ägnade jag åt att charma alla som satt i närheten.


Nästan direkt efter att vi kommit till hotellet var det dags för första middagen. Tydligen ingår allt käk och dricka för det är bara att ta. Jag gillar mest melonen, faktiskt.

Utanför restaurangen finns det bilar för oss som inte har körkort ännu. Här sitter jag i den häftigaste kärran. (jodå, jag är pappas flicka)
Gissa om det är kul att börna!

Så vill jag visa lite var vi är. Därborta ligger stranden, men det är en bit dit. Dessutom har vi ju några pooler man kan titta på (jag vägrar bada...) här på området.


Det här är alldeles utanför vår bungalow, och där kan man spana på både det ena och det andra samtidigt som man leker med morsan.


Andra dagen hittade jag den här lekparken. Ser ni vad jag ser? Ingen snö! Bara att leka för fullt i solskyddsdräkten! Hur skönt som helst!
Här har jag hittat en boll, men naturligtvis kom de dära paparazzi-fotograferna ikapp. Men jag gjorde som vilken annan kändis som helst hade gjort - försökte grabba tag i kameran.
Just nu sitter jag här och äter lite mandarin, skönt att komma in från solen en stund. Ute är det typ 27 grader varmt och strålande sol. Men snart ska jag nog ta och vila en stund i skuggan.
Under tiden får ni alla ha det så gott, så hör jag av mig senare i veckan igen!
Kram till alla – och hej speciellt till farmor och farfar, farbror Jacke och Ullis, Lemlandsgänget och gudfar och gudmor i Enköping.
Hasta Manana!
//Signe

1 kommentar:

Linda sa...

gud så skönt det där ser ut...skulle va kul att komma iväg till solen nån gång...men nästa resa ska ske till något slalomrike =)

Ha en fortsatt trevlig resa =)

Linda