fredag 27 januari 2012

Nytt år.Nytt år och dags för en liten uppdatering. Inte för att jag har så mycket nytt att berätta, livet lunkar på i samma spår som förra året.
Just nu har vi förkylning hemma hos oss. Signe blev sjuk i början på veckan, jag i mitten och nu verkar det vara Jonas tur. Så den här veckan har gått i filmens och soffliggandets tecken.

Min nya beroendeframkallande hobby, jag virkar amigurumis, helt sjukt kul.

Finaste tjejen som nu för tiden faktiskt är nappfri. En vanlig tråkig onsdag när vi kom hem från dagis så drog jag en rövarhistoria om att det hade varit en nappälva (Signe är galet förtjust i Tingeling) här och tagit alla nappar med sig till fastlandet. Jag tänkte att det får bära eller brista, men det funkade faktiskt. Hon var ledsen i ca 30 min när jag skulle natta henne, men efter det så har det varit lugna puckar. Min duktiga tjej.

Utsikten från våran blivande kaffeveranda på baksidan av huset.

Bygget går framåt, i nästa vecka kommer de nog att kakla badrummet och så börjar det bli dags att spackla och slipa alla väggar. Och det ska vi göra själva, så det blir nog en och annan kväll och helg där inne. På bilden ser man vårt sovrumsfönster och dörr och på andra väggen är det Signes sovrum.

Till höger om det lilla badrumsfönstret så kommer det att komma ett vanligt fönster, ska flyttas för just nu sitter det inne i väggen. Om jag drar upp persiennen i vårt sovrum nu så ser jag bara isolering.

I skrivande stund så är all ytterpanel uppe, så utsidan är klar.

Nu blir det tillbaka till soffhörnet, måste vara frisk till nästa vecka.

Kram från oss!

Inga kommentarer: