söndag 29 juni 2008

Foglossning.

Jag tror mig ha fått en släng av foglossning. Det känns som det utefter vad jag har läst och vad jag har fått förklarat för mig. Suck. Det har kommit den senaste veckan bara, har svårt att komma ur sängen på moorgnarna, och har svårt att komma upp från en stol om jag har suttit länge. Nåja, det är bara att leva med.
Förutom krämporna så är det mysigt att vara gravid nu, magen syns på riktigt och jag känner sparkar och rörelser mest hela tiden. Och så kan jag alltid skylla på graviditeten om jag blir sugen på något, t.ex jordgubbar eller ostbågar. Mmmm....

Sista dagen i Hälsingland, imorgon bär kosan ner till Stockholm igen för en liten mellanlandning hemma, ska kolla av posten och växtligheterna. Sen blir det paradisön Åland i 3 veckor!! Å så skönt det ska bli.

Nu ska jag äta frukost. Gott.
Ha en skön dag.

1 kommentar:

Hella sa...

ojoj.. inge vidare me foglossning.. men o andra sidan som du skrev.. e sånt man kan leva med.. tänk va du kommer få för besväret..*ler*.. gud va d ska bli spännande..
Hoppas ni får härliga lata dagar på Åland o att det blir lite mer sommar o värme än det hittills varit.. man blir ju så trött på regnet..
Massor med kramar från hela VästeråsLigan