onsdag 25 juni 2008

Uppdatering.

Hej alla sommafirare!!

Här kommer en lite upppdaterin från Norrland. Firar nämligen den första semesterveckan i svärmors och svärfars stuga i Gnarp som ligger ca 5 mil söder om Sundsvall. Vi kom hit i måndagskväll och stannar en vecka, hittills så har det mest regnat och varit mulet, men jag ger inte upp hoppet, hade faktiskt med mig en solstol som jag hoppas på att få använda.

Midsommarhelgen löpte av mycket lugnt och sansat, även om min äkta hälft var rätt dragen på midsommarafton. Vi firade med vänner och deras släktingar. Riktigt roligt var det, sillunch, lekar, frågesport och mycket god mat. Blev lite sugen på vin ett tag, men det gick över.

"Torsten" lever om mest hela tiden, det är verkligen full aktivitet i magen. Speciellt på kvällarna så kan man få värsta dropkicken i handen om man har den mot magen... Idag har jag köpt de första barnkläderna, det blev 2 bodys och 1 par byxor från Lindex, sjukt söta var dom. Jag har iaf hållit mig så här länge, det är bra gjort av mig.

Nu ska jag underhålla mitt semestersällskap.

Kram.

1 kommentar:

Jenny sa...

ni ska inte in till birsta nåt eller sundsvalls city.. ? vi är hemma om ni vill ha lite fika.. vill ju visa hur vi bor innan vi flyttar till ön =)