torsdag 12 juni 2008

Svensson

Om jag skriver Svensson, vad tänker ni på då?? Jo ni tänker, en familj, mamma och pappa, två barn, helst en av var sort (pojke och flicka), ni tänker villa eller radhus, helst likadana hus på rad, med lika stor framsida, ni tänker Volvo, gärna en kombi så att hela familjen får plats, och vovven där bak såklart. Ni tänker, fläskfilé och potatisklyftor som lördagsmiddag och ni tänker semester på landet, borta från staden.

Nu mina kära läsare ska jag berätta en sak för er. Vi är Svenssons. Riktiga jävla tvättäkta svenssons, förutom att jag är finne, men ändå.
Vi har villan, vi har vovven, från och med i idag har vi volvon, och unge nr 1 är på väg, vi käkar fläskfilé på lördagar och vi åket till Åland på semester. Så jävla Svenssons.

Det roliga är att jag alltid har sett ner på de vi har kallat för svensson liv, det har verkat tråkigt och väldigt förutsägbart, men nu när jag sitter här och känner mig väldigt svensson så känns det bra, jag har ett bra liv. Det känns inte alls tråkigt. Det känns tryggt. Jag vet vad jag har och jag trivs med det.

Nog om svenssons. Idag hämtade vi vår nya bil, en Volvo V70, kosmosblå. Jag har alltid velat ha en V70, och nu har vi en. Så nu får familjen plats. Nu är nästa projekt på gång, nämligen barnvagn. Fy tusan vilken djungel av olika märken och modeller det finns. Jag har en liten uppfattning av vad jag vill ha, men jag ändrar mig varje vecka ändå. Ska köpa efter semestern har vi bestämt, så vi får se vad det råkar va för modell som jag har snöat fast på just då.

Nu ska jag jobba vidare.

2 kommentarer:

Jenny sa...

haha.. ja svensson är nog vi definitivt oxå.. så det skriker om det.. än så länge.. men vi bytte vår volvo mot en toyota avensis, kombi det med men endå.. en unge av varje sort, bor i radhus i ett enhetligt område, grillar gärna på helgen och till det blir det ofta klyftpotatis. Och det första majsan sa när hon var upp i april. Vilket jävla svensson ställe =) men snart blir det flytt.. håller på söker jobb på ön för fullt. ioförsig så blir det till en början att bo i lgh på bjlrgården i väntan på nåt bättre men vad fan då är vi på landet iallafall =) hoppas torsten och mamma o pappa mår bra =) *kram

Hella sa...

Svensson låter väl bra..*s* sjävl e ja väl nåt halvdant.. nja.. inte i närheten av svensson.. har ju saab, ensamstående med iof två barn men av samma sort, och inte ba 1 hund utan 14!!.. hmm kanske kompensation för nåt annat..*s* då re gäller maten så nja..så nja.. kanske jag kan få början på svensson så jag borde va.. svamsler kanske..*s*
Kul med ny bil!!! e ju inte alls avis på d.. *s*.. Den där barnvagnsdjungeln e ju enorm har jag förstått.. va ju en himlans massa år sen man va där så det har ju säkert hänt massor.. så länge du kommer ur den med nåt som passar dej och "torsten" o Jonas oxå såklart..
hoppas ni har en riktigt skön helg!!! själv är jag ledig denna helg men har som vanligt en massa måste o göra..*suck*.. idag blir d kalas hos Skrutt, imorrn int.nat utst i Avesta..
kraam på er!!!
-Hella