söndag 18 maj 2008

Nattuggla...

Att jobba natt är ingen direkt hit när man är gravid... Vanligtvis så sover jag så mycket jag bara kan, men nu jobbar jag på sovtiden, det blir helt fel. Är grymt trött mellan 03-05, så då gäller det att hålla sig sysselsatt... (som nu t.ex.)
Men inget slår den underbara känsla som infinner sig då man får krypa ner i sängen vid 07.30 tiden på morgonen efter en hel natts jobb, det e grejjer det.

Annars så lider jag av en fruktansvärd halsbränna dagarna och nätterna i ända. Det är väldigt obehagligt, men om jag ska välja så har jag hellre halsbränna än att va illamående. Knaprar Rennie hela tiden, synd att de smakar dammig krita bara...=)

Svärmor var och tittade på ultraljudsbilderna idag och var helt fascinerad av dessa, det fanns tydligen inte ultraljud för 34 år sedan när hon väntade barn. (Stenålder)
Jag tittar ofta på bilderna, som hänger på kylskåpet, och blir lite mera förälskad i den lilla varelsen varje gång... Längtar till den dagen vi får ses.

Nu ska jag jobba vidare.

Jag gillar idag: att få sova om 3 timmar

Ogillar: halsbrännan och regnet

Ser fram emot: nästa helg (ska till Åland då..)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag vill oxå till Åland... dumma dig.. och du har ju så himla nära.. orättvist.. jaja.. njut av Ålan för mig oxå.. sköt om dig.. *kram

marianne sa...

Så du har börjat blogga också, och inte om vad som helst! GRATTIS! Kul att höra att ni ska bli fler! Så det var därför du såg så extra fin ut när vi sågs på mattssons :)