lördag 31 maj 2008

Värmen

Värmen har kommit till vårt land. Det är ju trevligt, förutom att allt blir mycket jobbigare och svettigare när det är varmt... Pust. Jag älskar solen och helst ligger jag bara och drömmer mig bort i en solstol med en kall dricka bredvid, men när man tvingas jobba inomhus i ett hus där luftkonditioneringen rostade igen för 15 år sen så är det inget vidare.
Och våra arbetskläader är som en galondress när det är varmt. Suck, vad jag klagar. Men jag längtar så sjukt mycket till semestern, som börjar om 3 veckor (12 arbetspass kvar). Det ska bli 4 väldigt härliga och avslappnande veckor, och det är jag verkligen värd.

För övrigt händer inte så mycket just nu, ser fram emot nationaldags helgen då vi åker till Åland.

I magen bökar det runt mest hela tiden nu, mest på kvällarna, och när jag jobbar natt verkar den bli förvirrad och stökar runt hela natten. Haha. Min man vill gärna känna rörelserna, men de känns bara på insidan än så länge, han får vänta lite till. Men magen är tjockare på vä sida så jag misstänker att der är nått stort, typ huvudet där.

Älskar idag: Jordgubbar med socker på.

Ogillar: Pollen och utblommade maskrosor. FULT.

Vill ha: Mera ledigt.

Ser fram emot: Helgen som kommer, ska fiska då. Hoppas på fint väder.

Kram alla.

3 kommentarer:

Hella sa...

Halloj!!
så.. du lider oxå av värmen på jobbet.. e samma för oss.. underar om d överhuvudtaget funnits någon ventilation där.. du kan ju föreställa dej detta: bussigt varmt.. alla fönster stängda.. och med avd fullbelagd med yllskallar som ska nyktra till.. gissa om hur det kan lukta..*s*..
Spännande det här med "Torsten"... kan haja du njuter för fullt.. e ju nästan så man blir lite sugen.. just på själva känslan.. men jag har gjort mitt på den fronten.. nu är det din tur!!..*ler*..
massor med kramar!!!

-Hella & Co

Jenni sa...

Haha fy satan Hella vad lyxigt ditt jobb låter :D Du kan bli färdigt full av ångorna på jobbet på fredagseftermiddan så blir det billig helg.

L-M sa...

hahahahaha... jag längtar efter ett glas rött vin...:(