fredag 16 maj 2008

ULTRALJUDET!!!

Det här var en av de mäktigaste upploevelser som jag någonsin har varit med om i mitt 27 åriga liv. Guud så coolt det var. Att ligga där på britsen och blotta magen och sen pang så ser man den lilla varelsen som lever där inne. Så häftigt så att det inte finns ord.
Det blev verklighet på ett helt annat sätt nu.
Vi fick se hjärnan, hjärtat med alla dess delar, fastän det bara är stort som en tumnagel, ryggraden, magsäcken, urinblåsan, armar, ben, händer och fötter. Ja vi såg hela vår lilla bebis.

Mina nerver lugnades rejält, har varit lite nervös inför detta, om det skulle vara nått fel på bebisen, men nu fick jag det bekräftat att allt ser normalt ut. Det är ju inga garantier, allt syns ju inte på ett ultraljud, men det duger för mig. Skulle det visa sig att det är något fel sen så tar vi det då.

Vi fick flera bilder med oss hem som nu ska visas upp för alla intresserade.

Könet undrar ni säkert.... Jag ville inte veta, men min man var nyfiken. Barnmorskan sade inget om det, och vi frågade inte. Så nu blir det en överraskning, får veta först i oktober...

Kram.

1 kommentar:

Jenny sa...

Det är en enorm känsla att få se sitt lilla knytte. Och så blir det mera verkligt för pappan också. Nej det är helt otroligt hur det funkar. Och snart är ni halvvägs, hoppas för din skull att det blir en regnig sommar och sval =) gick med kevin heela sommaren, han ör ju född 1 oktober. Det var nog den värsta sommaren i mitt liv. så jag hoppas som sagt på svala vindar för din skull. Men själv vill jag ha sol och värme =) sköt om dig och bebis nu. *kram