tisdag 23 september 2008

Hets.

Dagarna rusar verkligen iväg... Tycker att jag inte har så mycket för mig, men ändå så går tiden fort.
I lördags var jag på min alldeles första barnloppis i Enköping. Det var en ny och spännande upplevelse. Ett stort rum fullt med barnprylar, leksaker, skor och kläder och en hel hög mammor som gick bärsärkargång när dörrarna öppnades. Och jag och Tessan var inte sämre vi. Jag fyndade en babyvakt för 100 kr och en musikmobil för detsamma. Mycket nöjd blev jag. Men nu har jag fått sug för det där och håller utkik överallt om det skulle vara någon ny loppis på gång. Inte för att vi behöver köpa mera saker...=)

I går gjorde jag och maken en tur till Ikea, skulle ha lite småsaker, och vi hittade det också. Men jag blir så störd när jag går på Ikea, för hälften av de som går där går sakta och mitt i vägen, de ska titta på alla saker som står utställda. Medans vi kommer och vet exakt vad vi ska ha, vi vet var det finns och vi vill bara handla så fort som möjligt... Vill man titta i lugn och ro kan man ju göra det hemma vid datorn..!!! Grrr.... Men jag kanske blir en strosare själv någon dag....=)

Jag har fått bakmani. Nästan varje kväll kommer jag på att "nu ska jag baka något". Jag älskar att baka och gubben älskar att äta... =) Fast jag äter hellre smeten än den färdiga produkten. Så i em blir det nog en tigerkaka tror jag. Gott.

Gillar: kaksmet och Idol.

Ogillar: strosarna på Ikea och min onda handled.

Ser fram emot: Fredag, har tanke på att gå till frisören då.

Kram till er!!

1 kommentar:

Hella sa...

håller helt me dej om de där strosarna på ikea.. är ännu ingen sån själv.. kraam!!