torsdag 11 september 2008

Jag vill också ha en...

Det här är en bild på vår söta blivande guddotter Ellen. (Min man vill också ha en... han tycker att det tar lång tid, vill att vår bebis ska komma ut nu...) Hon är lillasyster till Meja som enligt min man är världens coolaste unge, och jag måste verkligen hålla med honom. Hon är ett riktigt yrväder och man blir glad så fort man ser henne. Vi har tur som får träffa henne ofta.

Jag utlovade bilder på mina projekt så här kommer det några. Det här är den finska moderskapslådan som nu när den är tömd på prylar ska kunna användas som barnets första säng. Vi kommer antagligen att ha den på Åland så slipper vi släpa resesängen med oss varje gång.

Som ni ser så är den ej speciellt mysig från början, men med lite tyg kan jag göra under. Nu råkade det bli samma tyg som det blev till påslakansetet, har snöat in lite på grönt, jag gillar verkligen den färgen just nu. Kanske lite av praktiska skäl också, passar ju till bägge könen. =) Jag blev väldigt nöjd med klädseln iaf.

Här kommer påslakansetet, jag blev grymt nöjd med det. Ni som är uppmärksamma ser att det är samma blommor som finns på gardinen med de söta fåren på. Har fortfarande både blommor och får kvar som jag klurar på vad det ska bli för nått. Kommer antagligen att sy ett påslakan set till, ett grått med vita får på, om jag får tillåtelse av gubben att slakta ett av våra gråa påslakan...


Här är mitt projekt med klistermärken i barnrummet, köpte dem på nätet, www.zyboo.com. Är grymt nöjd med dem och det var riktigt roligt att klistra upp dem. Hoppas att vårt barn kommer att gilla dem. Nu sitter de ganska högt uppe på väggen, men jag har några figurer kvar, så jag funderar på att sätta dom nere vid golvet. Fast det får nog bli sen när vi vet hur vi ska möblera där inne, är ju tråkigt om det hamnar en byrå framför sedan.

Utöver dessa projekt så har jag börjat tvätta alla bebiskläder, lakan mm. Det har blivit några vändor i maskinen, tyckte att jag inte hade så mycket, men det har fyllt upp en hel byrå iaf. Så vårt barn kommer inte att vara utan kläder. Jag har hunnit med att städa lådor och garderober och såna ställen som man bara vill glömma bort. Det är så otroligt skönt när det är rensat och klart, som balsam för själen.
Igår var det besök hos barnmorskan, var inget konstig, allt ser bra ut, jag följer kurvorna och hjärtljuden låter fint, igår var det 150 slag/min. Går dit varannan vecka nu, så jag kanske bara hinner dit 2 ggr till, det börjar verkligen närma sig nu. ÅÅÅ så spännande det ska bli, jag ser verkligen fram emot detta.
Gillar: att det har börjat vettiga program på tv igen... Idol, Top Model, Ensam mamma söker, osv.
Gillar inte: Nätterna.... sover helt kasst nu för tiden.
Ser fram emot: Tisdag...=) Ska till Västerås då.
Tjocka kramar till alla!
1 kommentar:

Helen sa...

du har verkligen pysslat på med allt åt eran lilla bebbe.. tänk att snart så är det dax för den att titta ut.. Gud va spännande!!!
Längtar till tisdag då du kommer hit....

Massor med kramar till dej.. och en liten en till din man oxå..*s*