onsdag 3 september 2008

Inget att göra...?

När jag blev ledig från mitt jobb så tänkte jag för mig själv att vad ska jag nu göra?? Vad ska jag hitta på alla dessa dagar alldeles ensam?? Jag trodde att jag skulle bli uttråkad och klättra på väggarna efter några dagar. Men icke!

Jag har projekt alla dagar nästan, i förra veckan så tog jag itu med min garderob= bombnedslag. Det blev en sopsäck som ska slängas och en sopsäck som ska ges bort. Nu är det fint och städat där inne.
Nästa projekt var att hotta upp barnrummet lite. Dvs de beiga väggarna skulle få lite fina vinylklistermärken uppsatta. Det tog nästan en hel dag, men det blev väldigt fint. Har bilder som kommer lite senare.
I måndags träffade jag en arbetskompis och hennes lille son som föddes i maj. Fika och en massa bebissnack, tur att det inte var någon annan med som behövde lyssna.
Igår träffade jag en annan kompis och hennes två barn, (mitt blivande gudbarn) och vi gjorde massa butiker och sen hade vi mysig hemmakväll hos oss. Riktigt trevligt.

Så jag har inte ont om aktiviteter, det är nästan så att jag känner att jag måste tagga ner lite nu. Mitt bäcken tycker inte att det är lika kul att gå i butiker som jag tycker. Så idag har det blivit lugna stillsamma aktiviteter här hemma, kokat lingonsaft, tvättat bebiskläder, surfat, vilat osv.

Nu kommer snart min man hem, ska fixa lite innan dess.

Kram till alla som läser!!

1 kommentar:

Hella sa...

..tack för kramen.. för jag är en av dom som läser..*ler*..
Så.. du och ditt bäcken har olika åsikter om vas som är kul.. spännande...
Men alltså vi måste ju nog få till en dej innan lilla bebben kommer..

ha en lugn och fin dag.. själv ska ja till jobbet nu.. och där är det kaos med allt.. suck!!!!

massor med kramar till dej!!