söndag 12 oktober 2008

Dagen D.

Idag är det den 12 oktober 2008, det vet ju alla. Men inte bebisen, måste ha fel kalender där inne. Eftersom klockan är 5 på em och jag inte ha känt något som kan ha en antydan till värk eller liknande, detta fastän jag har varit ute och skruvat och sopat och diverse. Nej.

Ni läsare måste tycka att jag är tjatig, men ni som ha fått barn själva ni vet hur det är. Man håller på att bli tokig av denna väntan. För att jag inte helt ska gå upp i limmningarna så bjöd jag in mig själv till svärmor på middag ikväll, så vi ska snart åka dit.

Ha det gott.

Ps. för ca 28 år sedan så satte man igång värkarna dagen efter utsatt datum. Varför inte 2008??

2 kommentarer:

Jenny.S sa...

På din fråga, det kan vara så att alla parter mår mkt bättre av att förlossningen startar själv =) och man återhämtar sig snabbare. Nu startar dom om man går över 14 dagar. men eftersom mina bebisar behagade komma ut på den 14de dagen så slapp jag bli startad.. kändes bra =) lycka till nu.. på lördag smäller det ;o)

Hella sa...

ja du Linda.. den lilla kommer när den kommer.. men jag förstår er helt klart.. och jag är lite avis på den lycka ni kommer känna när ni fått den lilla i famnen.. *ryser*.. den känslan är ohållbar d kan jag lova.. vi håller tummarna för att den lilla kommer ut nu alldeles jättesnart...

massor av styrkekramar till er..