onsdag 22 oktober 2008

Lättnad... eller??

Nyss hemkommen från barnmorskan, bebisen mår bra där inne i magen, allt är som det ska vara. I handen har jag en papperslapp som deklarerar att jag ska ringa till förlossningen på söndag morgon kl 07.30 för igångsättning av förlossning. Vi kommer då att få en tid under dagen då vi ska innfinna oss där. Detta betyder att vår älskade efterlängtade bebis kan vara hos oss på söndag kväll... eller onsdag om det går trögt...=)

Med detta besked känner jag en väldig lättnad att inte gå i ovisshet längre. Visst, vi vet inte exakt när bebisen kommer, men jag har ett datum att räkna ner till, så otroligt skönt. 3 dagar.

I samma ögonblick som jag känner denna sköna känsla, så kommer oroskänslorna. Ska jag föda barn? Tänk om det inte funkar? Tänk om jag inte klarar av det här? Uuughhh.... Det blev verkligt helt plötsligt. Jag kommer nog att vara rätt nervös på lördagskvällen tror jag.

Om nu inte bebisen får för sig att titta ut innan söndag, väl vore ju det, jag vill ju helst att det ska börja på naturlig väg.

Nu ska jag dammsuga, städa skafferiet och tvätta kläder, fick en väldig energi av detta, skönt när man känner sig som en uppblåst elefant annars.

Kram.

3 kommentarer:

Hella sa...

Uppblåst elefant??!!*S*
Fan va skoj att du har ett datum nu då.. men ja tror iaf att den kommer komma tidigare.. de här har den gjort för att jävlas in i det sista..*ler*..
vi håller tummarna för att den lilla kommer snart.. imorrn åker jag till solen och värmen..

Massor med kramar!!!

Jenny.S sa...

så där var det för oss oxå, fick en lapp med nummer att ringa på måndagen då jag gått 16 dagar över.. men hon behagade komma ut 14 dagar över.. och jag ju säga att om du blir risig i magen och får till en riktig tömning.. då kan det inte vara så långt borta ;o)

Jenny.S sa...

nu tror jag nån är på bb.. ??