onsdag 8 oktober 2008

Eviga väntan.

Dom som känner mig och min man, så vet att vi är personer som vill att det ska hända snabbt, helst igår. Nu kan jag meddela att både mitt och hans tålamod sätts på rätt stort prov. Vi går här och väntar och väntar och väntar. Och ingenting händer. Nu är det 3 dagar kvar till utsatt datum och jag börjar tro att bebisen jävlas med oss. Känner på sig att vi är ivriga och förväntansfulla, så då tänker han/hon dra ut på det lite till.

Var hos barnmorskan idag, allt ser bra ut, vilket det har gjort under hela graviditeten. Ska åter till henne den 22 oktober, dvs då har jag gått över 1,5 vecka, så jag hoppas verkligen inte att jag behöver träffa henne flera gånger.

Så alla mina trogna läsare, håll tummarna för att det händer något snart, och då menar jag helst innan söndag...=)

Aktivitet imorgon: Handla

Gillar: att ta en vilopaus närsomhelst, jag har rätt till det.

Ogillar: nästäppa, drabbas av det så fort jag lägger mig ner.

Kram

4 kommentarer:

hella sa...

lilla Linda..*s*.. tänk att det finns nåt som ni inte kan skynda på som ni själva vill.. härligt att eran lilla bebbe redan har hajat att man ska jävlas med mamma och pappa från start..*s*.. men ja håller tummarna för att den kommer ut i tid.. fast.. fint folk kommer ju alltid lite senare såklart..*ler*..

massor med kramar till er!!!

Jenni sa...

Tänk, för några månader sen var du fortfarande en av dom som inte fattade hur det kunde va såå drygt dom sista dagarna :D jag fattar fortfarande inte. Men klart jag ska hålla tummarna. Puss

Jenny.S sa...

hej snygging.. jag skulle sysselsätta mig mkt om jag var du/ni.. baka massa saker, laga storkok så det finns mat när ni kommer hem, åka på ikea och vandra runt. Boka in en middag med vänner på söndag.. se till att du är jätteupptagen hela tiden, med massor inbokat, går man barahemma och väntar så blir väntan jättejättelång.. jag vet preciiiiiis hur ni känner er.. för bägge mina barn kom 14 dagar senare än beräknat.. och ni har inte ens nåt fram till BF än?? =) bebis kommer.. snart.. h*n ska bara softa liiiite till där inne i värmen i sin lilla etta med kokvrå. inga bekymmer, bara vara =) du ska se att h*n kommer den 18 oktober, det är vad jag tror. sköt om er nu.. *kram

Hella sa...

nu bär det iväg mot Sundsvall.. jag håller tummarna för att det kommer en liten bebbe i helgen hos er..du måste höra av dej så snart de kommer nåt.. gärna innan ni far.. så jag vet att jag ska gå runt o vänta..

Massor med kramar till er!!!

Kraam!