söndag 5 oktober 2008

Fel.

Min man hade fel, det kom ingen bebis den 4 oktober, fastän han var så bombsäker på det. Han är så urväntad på bebisen, han pratar med magen varje dag och ber den att komma ut, snälla.

Men som sagt, det är faktiskt 1 vecka kvar till utgångsdatum, och det behöver ju inte betyda att den kommer för det. Jag har helt förlikat mig med tanken på att den kommer att ligga kvar till den 26 oktober. Men vi får se.

Just nu består mina lediga dagar av att sitta i en bekväm fotålj och läsa en god bok. Har nyss avslutat Camilla Läckbergs "Stenhuggaren" som var ruskigt bra, och nu ligger hennes "Tyskungen" och väntar. Så jag har lektyr för den kommande veckan iaf. Kanske ska prova att tvätta fönster imorgon..;)

Ser fram emot: bebisen...

Gillar: Höstväder, mysigt när det blåser och regnar..., om man får vara inomhus vill säga.

Ogillar: Att behöva stiga upp ca 5 ggr/natt och kissa... jobbigt.

1 kommentar:

Hella sa...

hmm.. tänk att Jonas hade fel..*s*.. kunde man ju aldrig tro...*garvar igen*...typiskt otåliga män..men där har han mött sin överman iaf.. den kommer ut när den själv vill och tycker det är passligt..*s*.. idag är det iof väldigt fint väder att komma till världen i.. soligt och fint.. nåja.. vi här i västerås väntar med spänning på att lillbebben ska komma ut..

massor med kramar från hela VästeråsLigan